www.bilrevyen.dk
OPRET EN GRATIS ANNONCE
|
Hjuldata debug
Forside > biler > oldsmobile > oldsmobile custom cruiser
Oldsmobile Custom Cruiser
4 trins automat
78.500 kr.
4 trins automat
Original stand
Dansk bil
Med nummerplader
Synet Jun. 2022
-
Km/l Benzin
1990
Årgang
275.000
Km
<
>
BilRevy på
Facebook
Beskrivelse
Kør ud i sommeren i en nysynet, velholdt og klassisk amerikansk stationcar.

Vi skal flytte og har desværre ikke længere plads til vores dejlige sommerbil. Så Olde må videre og leder nu efter et nyt hjem, der vil tage sig godt af den. Vi har selv hentet Olde hjem fra Californien i 2015 og den har tjent os trofast hver sommer i de 7 år, der er gået siden da.

Olde er en letkørt og komfortabel rejsevogn til roligt tempo, en Oldsmobile Custom Cruiser wagon, V8 (307cc), årgang 1990. Den allersidste årgang i modelrækken (1977-1990), så de fleste genkender korrekt Olde som et relikt fra 1970'erne.

Har alle udstyrspakker, automatgear m/ overdrive, fartpilot og alt elektrisk fra tiden (begge forsæder, sidespejle, centrallås, rudehejs inkl. bagrude), læselamper, tovejs bagklap (åbner ned eller til siden), kurvelys, fiberoptiske lys på forskærme og bagi, tagbagagebærer, 3 sæderækker (8 pladser m/ seler), rally-instrumenter osv.
Tillige forberedt for anhængertræk med automatisk niveauregulering, større køler, ledningsnet, spærredifferentiale og forstærkede bremser og affjedring. California-model m/ katalysator.

Står helt originalt og er aldrig restaureret. Kabinen er behagelig, ren og velholdt - med helt nyt loft. Næsten alt virker og bunden er fri for rust. Vel vedligeholdt (dæk, bremser, olier, batteri, vædsker, filtre, remme, nipler). Det originale reservehjul og tilhørende værktøj er også om bord. Lak, gummi og instrumentbord har patina fra solen i Californien. Kilometertæller er defekt.

Der medfølger nye originale sorte fenderlister til begge kofangere samt nye plasticpaneler (såkaldte fillers) til den bagerste kofanger. Dertil nogle nye forlygter, et helårsovertræk, originale GM-nøgler, servicemanual og instruktionsbog, garantibeviser mv.

Reservedele fås, mange dele er fælles for de store full-size wagons (B body) fra General Motors (Chevrolet Caprice, Oldsmobile, Buick Estate, Pontiac Safari).

Synet 2. juni 2022 uden fejl.

Giv et ring eller skriv og hør mere.
Skriv til sælger
Anton H.
[Privat]
Brugernavn: Anton H.

4040 Jyllinge

Tlf. 24370175

[Se alle annoncer fra anton h.]
SEND BUD