www.bilrevyen.dk
OPRET EN GRATIS ANNONCE
|
Hjuldata debug
Forside > US Cars > oldsmobile > oldsmobile custom cruiser
Oldsmobile Custom Cruiser
5,0
16V
4 trins automat
78.500 kr.
4 trins automat
Original stand
Dansk bil
Med nummerplader
Synet Mar. 2019
-
Km/l Benzin
1990
Årgang
275.000
Km
<
>
BilRevy på
Facebook
Beskrivelse
Oldsmobile Custom Cruiser, 5,0 (307cc) V8, årgang 1990, 8 personers stationcar (3 sæderækker).

Klassisk amerikansk stationcar fra GM, sidste årgang (1977-1990), A/C, automatgear m/ overdrive, fartpilot, elektriske forsæder, elektrisk rudehejs inkl. bagrude, elektriske sidespejle, centrallås, læselamper, tovejs bagklap (åbner ned eller til siden), kurvelys, fiberoptiske lys på forskærme, instrument-pakke, tagbagagebærer mv.
Forberedt for træk med bl.a. automatisk niveauregulering, større køler, ledningsnet, spær og forstærkede bremser og affjedring. California-model m/ katalysator.

Vi skal flytte og har desværre ikke længere plads til vores dejlige sommerbil. Så Olde må videre og den er nu kommet ud af vinterhi og leder efter et nyt hjem, der vil tage sig godt af den.

Vi har selv hentet den hjem fra Californien i 2015 og den har tjent os trofast hver sommer i de 7 år, der er gået siden da. Den kører godt og behageligt, en klassisk amerikansk familiebil med 8 siddepladser, er vel vedligeholdt (dæk, bremser, olier, vædsker, filtre, remme, nipler osv.) og med en behagelig og fin kabine, der lige har fået nyt loft.

Ellers helt original og aldrig restaureret, så lak, gummi og instrumentbord har patina, brændt i Californien, og dertil selvfølgelig almindelige brugsspor - skrammer, stenslag og ridser. Næsten alt virker, rust er der næsten intet af og slet ikke i bunden. Det originale reservehjul og tilhørende værktøj er også om bord. Kilometertæller døde som det første efter ankomsten til Danmark.

Gummilisterne omkring dørene trænger til at blive skiftet og der medfølger nye fenderlister (originale, meget svære at skaffe) til begge kofangere samt nye plasticpaneler (såkaldte fillers) til bagerste kofanger. Dertil nye forlygter, et heldækkende åndbart overtræk, de originale nøgler, service- og instruktionsbog, garantibeviser mv.

De fleste almindelige reservedele fås (orignale eller uoriginale, nye eller brugte), mange dele er fælles for de store full-size wagons fra General Motors (Oldsmobile Custom Cruiser, Buick Estate, Pontiac Safari og Chevrolet Caprice Estate).

Seneste syn var 03/19 med nummer AG61053 - men pt. afmeldt.

Prisen er 78.500,-

Giv et ring, spørg og hør mere.
Skriv til sælger
Anton H.
[Privat]
Brugernavn: Anton H.

4040 Jyllinge

Tlf. 24370175

[Se alle annoncer fra anton h.]
SEND BUD
Cylindre
V8
Motorstørrelse
5000 ccm.
Ventiler
16V
Trækhjul
Baghjul